Liikkuvat-ohjelmien yhteisseminaari Liikkuen läpi elämän järjestetään 3.–4.5.2022 Turun Logomossa. Ilmoittautuminen seminaariin on nyt avattu.

Valitse oma seminaarisisältösi yli 60 työpajasta ja luennosta. Liikkuva opiskelu -ohjelmalle suunnattuja työpajoja ovat mm. Aktiivinen Sakky, Kehon käytön hyödyntäminen oppimisessa sekä Sosiaalinen sirkus elämäntaitojen tukena.

Pääpuhujina seminaarissa ovat psykologian tohtori, aivojen asiantuntija Mona Moisala, sisusta väitöskirjaa kirjoittava Emilia Lahti sekä työhyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola.  

Tiistai-iltana on luvassa taatun laadun iltajuhla Marina Palace -hotellissa.

Kahden päivän seminaari sisältää ohjelman, ruokailut seminaarissa ja iltajuhlan hintaan 215 €. Early bird -hinta voimassa 25.3.2022 asti.

Kannattaa ilmoittautua pian, sillä suosituimmat työpajat täyttyvät nopeasti! 

Lämpimästi tervetuloa!

Siirry seminaarisivustolle

Ilmoittaudu seminaariin (Lyyti-linkki)

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE