Tervetuloa kuulemaan miltä opiskelijoiden hyvinvointi näyttää Korkeakouluopiskelijoiden terveys- ja hyvinvointitutkimuksen 2021 (KOTT) valossa ja miten opiskelukykyä voidaan edistää.

Webinaari järjestetään maanantaina 14.3.2022 klo 14.00–15.30 Teamsissä. Luvassa on katsaus keskeisiin tutkimustuloksiin sekä ratkaisuja opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Yleisöllä on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä webinaarin aikana. Webinaari tallennetaan ja lähetetään kaikille ilmoittautuneille. 
 
Webinaari on tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnista kiinnostuneille. Webinaarin järjestävät yhteistyössä Liikunnan aluejärjestöt, Liikkuva opiskelu -ohjelma, Opiskelijoiden Liikuntaliitto - OLL, Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL, Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ja Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö YTHS.
 
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/kottwebinaari
 
OHJELMA
 
klo 14.00 Tervetuloa webinaariin!
johtava asiantuntija Johanna Kujala, Liikkuva opiskelu -ohjelma
 
klo 14.05 Opiskelukykyä edistämässä 
senioritutkija Kristina Kunttu
 
klo 14.20 Miltä opiskelijoiden hyvinvointi näyttää Korkeakouluopiskelijoiden terveys- ja hyvinvointitutkimuksen (KOTT) valossa?
kehittämispäällikkö Suvi Parikka, THL
 
klo 14.45 Opiskelijoiden ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi 
hallituksen jäsen Jenna Jourio, SAMOK
hallituksen jäsen Suvituuli Lundmark, SYL
varapuheenjohtaja Tekla Hahl, OLL
 
klo 15.15 YTHS opiskelijoiden tukena 
opiskeluyhteisötyön vastaava fysioterapeutti Johanna Häkkinen, YTHS
 
klo 15.30 Webinaari päättyy – innolla eteenpäin!

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE