Osana Liikkuva opiskelu -ohjelman valtakunnallista tiedonkeruuta toteutetaan henkilöstökysely, jolla kerätään toisen asteen oppilaitosten henkilöstön kokemuksia ja näkemyksiä Liikkuva opiskelu -toiminnasta ja oppilaitosten toimintakulttuurista. 

Kyselyn tuloksia käytetään Liikkuva opiskelu -toiminnan oppilaitoskohtaiseen ja valtakunnalliseen kehittämiseen. Toivomme vastauksia opetus-, hallinto-, johto- ja opiskeluterveydenhuollon henkilöstöltä.
 
Toivomme, että vastaatte kyselyyn mahdollisimman pian, mutta viimeistään maanantaina 14.12.2020. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti, eikä vastaajan henkilöllisyys paljastu. 
 
Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kyselyn lopussa klikataan Lähetä-nappia, jonka jälkeen vastaukset on tallennettu.
  
Kyselyyn pääsee tästä linkistä.

Toivomme, että löydätte aikaa vastata kyselyyn, jotta saamme äänenne kuulluksi oppilaitosten toimintakulttuurin kehittämisessä.
 

Jos linkki ei avaudu, tai esiintyy muita teknisiä ongelmia, voitte olla yhteydessä Likesin data-asiantuntijaan Virpi Inkiseen, virpi.inkinen@likes.fi, p. 040 501 7168.

Kyselyn sisältöön liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä tutkija Katariina Kämppiin, katariina.kamppi@likes.fi, p. 040 010 3703.

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE