Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt palkinnot liikunnan yhdenvertaisuustyöstä sekä Liikkuvat-palkinnot esimerkillisestä työstä lasten ja nuorten liikkumisen edistämisessä.

Liikunnan yhdenvertaisuuspalkinto myönnettiin Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin Iloon yli esteiden -hankkeelle ja tunnustuspalkinnot pääjohtaja Petri Pohjoiselle sekä liikunnanopettaja Erwin Borremansille. 

Liikkuvat-palkinnot myönnettiin Liikkuva varhaiskasvatus -yksiköille, Liikkuville kouluille ja Liikkuva opiskelu -oppilaitoksille. Palkinnoilla kiinnitetään huomiota toimintaan, jossa edistetään rohkeasti, määrätietoisesti ja innovatiivisesti lasten ja nuorten liikkumista ja liikunnallista toimintakulttuuria.

Vuoden Liikkuva varhaiskasvatus -palkinnot myönnettiin Karhukallion päiväkodille Ruskoon ja Toivalan päiväkodille Siilinjärvelle, Liikkuva koulu -palkinnot Länsinummen koululle Pietarsaareen ja Keski-Palokan koululle Jyväskylään sekä Liikkuva opiskelu -palkinnot Muuramen lukiolle ja Valkeakosken ammattiopisto VAAOlle.

Lue koko tiedote opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta.

Lue juttu Muuramen lukiosta

Lue juttu VAAOsta

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE