Liikkuva ja oppiva yhteisö 2020 on Ilo kasvaa liikkuen-, Liikkuva koulu- ja Liikkuva opiskelu -ohjelman yhteisseminaari Seinäjoki Areenalla 28.–29.4.2020. Valtakunnallisten ohjelmien tavoitteena on edistää liikunnallista toimintakulttuuria varhaiskasvatuksessa, peruskouluissa, toisella asteella ja korkeakouluissa.  Syksyn aikana rakennamme seminaarin ohjelmaa ja ilmoittautuminen avautuu tammikuussa 2020. Luvassa on ainakin toiminnallisia työpajoja, timanttisia luentoja, mieleenpainuvia elämyksiä, vierailuja, ulkotyöpajoja, kumppanien näyttelyosasto sekä iltatilaisuus vailla vertaa. Tiedotamme ilmoittautumisen avautumisesta viestintäkanavissamme. Sillä välin, tykkää tapahtumasta Facebookissa:

Facebook-event

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE