Aluehallintovirastot ja liikunnan aluejärjestöt järjestävät Liikkuva koulu- ja Liikkuva opiskelu -toiminnasta kiinnostuneille ja lisäoppia kaipaaville koulutustilaisuuksia lukukausittain.

30.10.–1.11.2019 Turku & M/S Baltic Princess

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n sekä Aluehallintoviraston Liikkuva koulu- ja Liikkuva opiskelu -seminaari järjestetään 30.10.–1.11.2019 Turussa ja laivalla. Ilmoittautumiset viimeistään 30.9.2019. Ilmoittautumisten yhteyshenkilö: susanna.eranen(at)liiku.fi.

>>lisätiedot ja ilmoittautuminen

>>esite

7–9.11.2019 Viking Mariella & Tukholma

Etelä-Suomen aluehallintoviraston, Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston sekä liikunnan aluejärjestöjen Liikkuva koulu- ja Liikkuva opiskelu -seminaari järjestetään 7–9.11.2019 laivalla ja Tukholmassa (lähtö Helsingistä). Lisätietoa ilmoittautumisesta: Hämeen Liikunta ja Urheilu, puh. 040 7108 455, hlu(at)hlu.fi.

>>lisätiedot ja ilmoittautuminen

>>esite

 

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE