Smart Moves -hankkeen tarjoama ActionTrack-suunnistus on liikettä lisäävä opetusmenetelmä, jota voidaan hyödyntää sisä- ja ulkotiloissa erilaisilla sisällöillä.

ActionTrack-pelin ideana on suunnistaa ja suorittaa virtuaalisia tehtäviä kännykkään ladattavan sovelluksen avulla. Suunnistusrastit sijoitetaan sopiville kohdille paikkatietoja hyödyntämällä. ActionTrack -pelin voi toteuttaa omilla tai Smart Movesin tehtävillä. Omat tehtävät voivat sisältää kysymyksiä numero-, teksti-, kuva- tai monivalintavastauksilla. Lisäksi tehtäviin voi lisätä kuvia.

ActionTrack-peli yhdistää liikkeen, eli suunnistamisen, sekä uuden oppimisen, eli erilaiset tehtävät, joita suoritetaan rastipisteillä. Voit lukea lisää ActionTrack-suunnistuksesta SmartMovesin sivuilla. Sivustolla on myös paljon valmiita tehtäväkansioita eri oppiaineissa ja eri ikäryhmillä hyödynnettäväksi. 

Yhteystiedot

Teea Mäkinen
teea.makinen@ukkinstituutti.fi
Smart Moves
050 352 9900

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-KOKONAISUUTTA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli kuuluu Liikkuvat-kokonaisuuteen. Kokonaisuudessa edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE