Aitoon koulutuskeskuksen Liikkuva opiskelu -hankkeessa on tehty yhteistyötä paikallisen budo-seuran Länkyn Taekwondo ry:n kanssa. Koulutuksenjärjestäjä valmisteli yhdessä seuran kanssa aikataulun ja käytänteet, joiden ansiosta ne ammatilliset opiskelijat, jotka asuvat kouluviikot asuntolassa, pääsivät viikottain naapurikunnassa järjestettäviin budo-harjoituksiin. Yhteistyö sisälsi harrastuksen esittelyn opiskelijoille, aikataulutuksen luomisen ja kuljetusjärjestelyt.

Aitoon koulutuskeskus on ammatillinen erityisoppilaitos ja mukana Liikkuva opiskelu -ohjelmassa. AIKK tarjoaa koulutusta opiskelijoille, jotka tarvitsevat opinnoissaan vaativaa erityistä tukea
esimerkiksi kehitysvamman tai laaja-alaisten oppimisvaikeuksien vuoksi. Idean on kirjoittanut Jaro Koikkalainen AIKK:sta. 

Yhteystiedot

Jaro Koikkalainen
jaro.koikkalainen@aikk.fi
Aitoon koulutuskeskus ja Länkyn Taekwondo ry
050 5984 377

Hae tai valitse kategoria…

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

LIIKKUVA KOULU ON HALLITUKSEN KÄRKIHANKE

Liikkuva opiskelu -toiminta on osa Liikkuva koulu -ohjelmaa, joka on yksi Suomen hallituksen osaamisen ja koulutuksen kärkihankkeista. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved