FORCIUS-konseptissa on kyse toiminnallisesta kehonpainoharjoittelusta, jonka keskiössä on FORCIUS ONE -laite. Tällä laitteella voi harjoittaa koko vartaloa erittäin kokonaisvaltaisesti, mutta erityisesti tärkeitä tukilihaksia keskivartalon, lantion ja hartiarenkaan alueella. Sillä voi myös järjestää erilaisia kilpailuja ja pelejä sekä leikkejä. 

Laite itsessään on kahva, minkä alla on neljä vapaasti pyörivää rullaa/laakeria, joten laite liukuu millä tahansa pintamateriaalilla erinomaisesti. Harjoittelussa välinettä liu ´utetaan käsillä tai jaloilla pitkin lattiaa tai seinää ja tämä mahdollistaa monipuolisen harjoittelun yksinkertaisilla liikkeillä.

Laiteparin hinta on 79 euroa. Isommilla määrillä hankittuna yksittäisen parin hinta laskee.

Yhteystiedot

Mika Kankainen
mika@forcius.fi
MK Activities Oy
045 1242632

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE