SeAMK Sportin video kertoo laajasti hengityksen merkityksestä hyvinvoinnille. Hengitys on usein tiedostamatonta, mutta sen tiedostamisen ja hallinnan opettelu voivat rentouttaa kroppaa ja mieltä. Hengitys on sidoksissa kaikkiin kehon toimintoihin, mutta vahvasti myös tunteisiin ja vuorovaikutukseen.

Videolla opintopsykologi Anne-Mari Maunumaa kertoo hengityksen yhteyksistä hyvinvointiin sekä antaa konkreettisia vinkkejä paremman hengityksen harjoittelemiseen. Maunumaa kertoo, että rauhallinen hengitys tyynnyttää mieltä, rentouttaa kroppaa ja antaa tilaa myös tunteille. Hengittäminen ei kuitenkaan ole aina helppoa tai yksinkertaista.

Video on ensimmäinen SeAMKin henkilökunnalle tehdyistä koulutusvideoista ja se on toteutettu osana SeAMK Sports -hanketta. Video on myös tekstitetty saavutettavasti.

 

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE