Hulluna Humppaa Online -tanssikurssit ovat nuorille suunnattuja paritanssin peruskursseja, joiden kautta tuodaan suomalaista, ainutlaatuista tanssikulttuuria nuorten ulottuville.

Käy tilaamassa maksuton Fusku- tai Bugg-kurssi osoitteesta www.tanssintahtionline.fi/kauppa  ja tuo tanssi sinne missä olet, juuri silloin kun haluat. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Opettajille on tarjolla kursseihin liittyvät Open Oppaat, joissa kurssimateriaaliin ja tanssitunnin käytänteisiin pureudutaan asiantuntevan opastuksen johdolla. 

Yhteystiedot

info@tanssintahti.com
Tanssikoulu TanssinTahti
+358504431011

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE