Lukion toiminnallisen opetuksen opas kokoaa yhteen vinkkejä ja ideoita, joilla voi lisätä liikettä ja toiminnallisuutta lukio-opetukseen.

Lukion toiminnallisen opetuksen oppaasta löytyy yleisiä opetuksessa hyödynnettäviä vinkkejä sekä vinkkejä oppituntien tauottamiseen ja taukoliikuntaan. Lisäksi oppaasta löytyy aine- ja kurssikohtaisia vinkkejä esimerkiksi ruotsin, matematiikan, kemian, filosofian ja uskonnon toiminnalliseen opetukseen.

Liikunnalla on myönteinen vaikutus opinnoissa menestymiseen ja liike tukee oppimista sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia monella tapaa. Lukioissa liikkuminen on myös keino edistää opiskelijayhteisön viihtyisyyttä sekä lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Lataa toiminnallisen opetuksen opas tästä (pdf)

Oppaan tekemiseen on osallistunut Oulun kaupungin lukioiden opettajia, Oulun yliopiston opettajia sekä Oulun kaupungin Liikkuva opiskelu -koordinaattori.

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE