Smart Moves -hankkeen sivuston valikosta löydät vinkkejä ja linkkejä oppituntien liikunnallistamiseen. Teemoina ovat toiminnalliset opetusmenelmät, taukoliikunta ja pienet arkiset liikettä lisäävät rutiinit, jotka voit ottaa vaikka heti käyttöösi!

Ideoimassa mukana ovat olleet Tampereen ammattitkorkeakoulun ProAkatemian opiskelijat Hurma Projektit Osuuskunnasta sekä Varalan Urheiluopiston, Liikuntakeskus Pajulahden ja Tammerkosken lukion opiskelijat. Sivuilta löydät mm. ohjeet ActionTrackin tai Liikkuvaan aliakseen toteuttamiseen ja hauskat Aivojumppa- ja Taukoliikuntaviedot.

 

Smart Moves -hanke lisää nuorten hyvinvointia

  • tuottamalla monipuolista oppimateriaalia
  • kehittämällä käytännön työkaluja nuorten ja oppilaitosten arkeen yhdessä asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa
  • jalkauttamalla tietoa oppilaitoksiin.

Hanke tuottaa maksutonta materiaalia verkkoon vapaasti käytettäväksi. Smartmoves.fi -verkkosivuston materiaalit on suunniteltu hyödynnettäviksi oppilaitosten arjessa ja ne tukevat toisen asteen Liikkuva opiskelu -toimintaa. Verkkosivut täydentyvät hankkeen edetessä.

Yhteystiedot

Titta Rauhala
titta.rauhala@ukkinstituutti.fi

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE