Istumista saattaa kertyä opiskelupäivän aikana runsaasti. Esimerkiksi lukiolaisilla paikallaanoloa on keskimäärin yhdeksän tuntia päivässä, joka on keskimäärin tunti enemmän kuin yläkoululaisilla.

Opiskelupäivänä voi istua leikisti: istu lähes kokonaan, niin että peppu ei täysin kosketa tuolia. Älä ota käsillä mistään kiinni.  Pidä asento muutaman sekunnin ja nouse ylös. Toista liike 5-10 kertaa. Tätä voi tehdä esimerkiksi ennen luennon alkua isossa auditoriossa. Voit tehdä tätä yksin tai ryhmässä opiskelupäivän aikana. Liike ei vaadi suurta tilaa, eikä vie paljon aikaa. Toistomääriä voi lisätä oman maun mukaan. 

Yhteystiedot

Vammalan ammattikoulu

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE