CSE Entertainment Oy, kajaanilainen virtuaalisten liikuntatuotteiden yritys, on kehittänyt erityisesti lasten- ja nuorten liikkumiseen iWall (Immersive Wall) sekä Fouractive -tuotteet. Kyseiset konseptit soveltuvat erinomaisesti mm. välituntiaktiviteetiksi kouluihin. Ne haastavat monipuoliseen liikuntaan liikkuvuus- ketteryys-  ja nopeusharjoituksina.

iWall-kokonaisuus maksaa 18 500 euroa (+alv, asennus ja toimitus). Tuotteita voi myös vuokrata: hinnat alkavat 370 eurosta (+alv.) / kuukausi.

Alla pelien esittelyvideoita.

Yhteystiedot

Timo Turunen
timo@cse.fitness
Sales Director, CSE Entertainment Ltd.
040 525 7911

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE