Kotimainen Ergo Desk oppilaspöytä soveltuu niin istuma- kuin seisomatyöskentelyyn. Pöydän korkeutta säädetään kannen alla olevalla vipukäyttöisellä kaasujousella, joka keventää nostoa. Kannen korkeus voidaan säätää 72 cm–112 cm.

Ergo Deskin vakiokansi on muotoiltu etureunastaan siten, että käyttäjä pääsee ergonomisen lähelle työpöydällä olevaa työvälinettään, oli se sitten tabletti, tietokone tai jokin muu. Käsivarret saavat levätä taakse jatkuvilla ”siivekkeillä”, jolloin niska-hartia-seudun lihasjännitys vähenee. Ergo Desk on helppo siirtää paikasta toiseen kevyesti liikkuvien ja 360° kääntyvien pyöriensä ansioista. Kun pöytä on halutulla paikalla, pyörät voidaan lukita tiukasti aloilleen ja työskentely voi alkaa!

Paikoillaan ollessaan ja istumatyöskentelyasennossa pöydän jalkaosaa voidaan pitää jalkatukena, jolloin saadaan entistä ergonomisempi työasento. Pöydän jalkaosan lattiapinta-ala on 56 * 45 cm.
Ergo Deskin kannen muoto tukee erilaisten työympäristöjen ja ryhmätyötilojen luontia. Työpöydistä saa helposti sopivia pöytäryhmiä esimerkiksi ryhmätyön tekoa varten.
 
Pöytään on saatavana Smart-tuoteperheen kattava lisävarustevalikoima, mm. kannellinen roska-astia sekä erikokoisia tarvikekoreja.

Korkeussäädettävän Ergo Desk oppilaspöydän hinta on 294€ (+ alv 24%)

Yhteystiedot

Pekka Riihimäki
pekka@pp-tuote.fi
PP-Tuote Oy
050-3772269

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE