Pauner oy on tuonut koulukalusteisiin korkeussäädettävän pulpetin, joka mahdollistaa opiskelun vaihtelevasti välillä seisten ja välillä istuen. Uudenlaisen säädettävän Pauner-pulpetin korkeus on helppo säätää. Korkeudensäätö toimii kaasujousen voimalla, eli samalla tapaa kuin toimii mm. toimistotuolien korkeudensäätö, painat säätönupista ja kevyesti nostat tai lasket sopivalle korkeudelle.

Vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa. Ei ole hyvä istua koko päivää, mutta ei ole myöskään hyvä seistä koko päivää. Siksi tarvitaan myös tuolia. Korkeussäädettävän Pauner-pulpetin kanssa voi käyttää myös perinteistä koulutuolia, mutta vielä parempi on käyttää Pauner aktiivituolia, jonka keinuva rakenne mahdollistaa istuessa pienen aktivoivan liikkeen, jolloin verenkierto pysyy parempana ja tällöin koululaiset ovat oppitunnilla virkeämpiä ja oppimistulokset paranee.

Korkeussäädettävän Pauner pulpetin hinta on n. 300 eur (+alv 24%) (hintaan vaikuttaa kansilevyn koko). Aktiivituolin hinta on 165 eur (+alv 24%).

Yhteystiedot

Pasi Hirvimäki
pasi@pauner.fi
Pauner Oy
040 7614667

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE