A-klinikkasäätiön Dopinglinkin tuottama kattava Kuntodoping-opetusmateriaali ja valmiit tuntisuunnitelmat yläasteen ja toisen asteen terveystiedon opetukseen ovat ladattavissa ilmaiseksi opetuskäyttöön tai itsenäiseen opiskeluun. Materiaalipaketti sisältää kirjallisen materiaalin, animaation, videoita sekä tuntisuunnitelmat ja valmiita tenttikysymyksiä vastauksineen. Oppilaitokset voivat tilata tenttitiedoston lähettämällä Dopinglinkille sähköpostia. Kuntodoping tarkoittaa kilpaurheilun ulkopuolista dopingaineiden käyttöä. Suomessa arvioidaan olevan noin 35 000 dopingaineita ainakin kerran elämässään kokeillutta henkilöä, ja aktiivisia käyttäjiä noin 10 000. Tutkitun tiedon lisääminen erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille on tärkeää haittojen vähentämisen näkökulmasta. Dopinglinkin toimintaan kuuluu tutkitun tiedon tarjoaminen kuntodopingista, matalan kynnyksen terveysneuvonta dopingaineiden haittavaikutuksia kokeneille henkilöille, heidän läheisilleen sekä konsultaatioapu eri alojen ammattilaisille. Lisäksi Dopinglinkki kouluttaa ja luennoi kuntoilussa käytetyistä dopingaineista sekä siihen liittyvistä ilmiöistä.

https://dopinglinkki.fi/koulutus/opetusmateriaali

Yhteystiedot

A-klinikkasäätiö
dopinglinkki@a-klinikka.fi

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE