Koulutuskeskus Salpauksen liiketoiminnan oppimisympäristöä on kehitetty liikkuvammaksi osallistamalla opiskelijoita erilaisiin liikunnallisiin hankkeisiin, joihin on yhdistetty myös videokuvaustaitojen harjoitteleminen.

Koulutuskeskus Salpauksessa pyritään pitämään liikuntaa luonnollisena osana opiskelua. Esimerkiksi koulutuskeskuksen biljardihuone sijoitettiin viidenteen kerrokseen, jonne kuljetaan portaita pitkin. Sen lisäksi että opiskelijat järjestivät biljardihuoneen mieleisekseen, he myös kuvasivat tilasta mainosvideon ja laativat käyttäjille peliohjeet.

Liiketoiminnan opinnoissa lähdetään mielellään opiskelemaan myös luokkahuoneen ulkopuolelle, jotta opiskelijoiden työskentelyä tietokoneella saataisiin jaksotettua. Esimerkiksi vieraillessaan Taitaja2021-tapahtumassa opiskelijat kuvasivat livetapahtumaa koulutuskeskuksen Instagram-tilille.

Opiskelijoiden tekemiin videoihin voi tutustua Koulutuskeskus Salpauksen verkkosivulla.

Yhteystiedot

Essi Frondelius
essi.frondelius@salpaus.fi
Koulutuskeskus Salpaus
+358 44 708 0246

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE