Luotu liikkumaan -opas on syntynyt Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ja Luotu liikkumaan -hankkeen yhteistyönä. Opas sisältää konkreettisia toimintaideoita, joita on helppo toteuttaa ja jotka innostavat nuoria kokeilemaan erilaisia liikkumisen muotoja ilman kilpailullisuutta.

Luotu liikkumaan -oppaaseen on koottu matalan kynnyksen liikuntalajeja ja -muotoja, joita voi hyvin soveltaa monelle erilaiselle liikkujalle. Materiaali sopii hyödynnettäväksi peruskoulun lisäksi myös toisen asteen oppilaitosten liikuntatuutor-toiminnassa ja Liikkuva opiskelu -ohjelmassa. Luotu liikkumaan -opas on osa laajempaa opinnäytetyötä.

Lataa opas itsellesi tästä:

Luotu liikkumaan -opas (pdf) 

Yhteystiedot

Satu Rathgeber
satu.rathgeber@lastenjanuortenkeskus.fi
Lasten ja nuorten keskus ry
0444916933

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE