Luontoliikunnan suosio on ollut vakaassa kasvussa jo pidemmän aikaa ja viime vuoden poikkeusolot edelleen vahvistivat tätä suuntausta. Melonta on yksi hyvä vaihtoehto luontoliikuntaan. Melonta on helposti lähestyttävä, nuorekas, urbaani mutta luonnonläheinen harrastus. Tarkoituksena on tehdä melontaharrastuksen aloittaminen helpoksi. 

Olenmeloja-konsepti sisältää olenmeloja.fi -verkkosivuston, alkeistason koulutussisällöt, tapahtumakalenterin ja markkinointimateriaalia. 

#olenmeloja-hanke tekee yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja kannustaa opiskelijoita mukaan kokeilemaan melomista. 

olenmeloja-esittelytilaisuudet

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomi Sport -tapahtumahallinnan kautta. 

20.4.2021 klo 14–14.45   ilmoittaudu
27.4.2021 klo 14–14.45   ilmoittaudu

#olenmeloja on Melonta- ja Soutuliiton, Suomen Ladun ja Finlands Svenska Idrott yhteinen kehittämishanke. Kohderyhmänä ovat opiskelijat ja työelämässä olevat nuoret aikuiset.
 

Yhteystiedot

Kai Lindqvist
kai.lindqvist@smsl.fi
Melonta- ja Soutuliitto
+358 50 511 3639

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE