Nyt on mahdollisuus saada oppilaitokselle ikimuistoinen lajikokeilupäivä parkourin ja ultimaten parissa! 

Lajikokeilupäivät ovat osa Suomen Parkour ry:n ja Suomen Liitokiekkoliitto ry:n Parkouria ja ultimatea opiskelijoille -hanketta. Päivän aikana opiskelijoilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan kahta yhteisöllistä, rentoa ja mukaansatempaavaa lajia ohjatusti hyödyntäen oppilaitoksen omia tai lähialueen tiloja. Päivä voidaan toteuttaa joko ulkona tai sisällä ja se voi olla päivän sijaan vaikkapa aamupäivä tai iltapäivä. Lajikokeilut voi olla osa esimerkiksi oppilaitoksen liikunta- tai tapahtumapäivää tai päivän liikuntatunteja voidaan toteuttaa näillä teemoilla.

Kokonaisen lajikokeilupäivän omavastuuosuus oppilaitokselle on kahden lajin kanssa noin 250-320 €, joka sisältää suunnittelut, ohjaukset ja välineistön tarvittaessa. Päivän arvo ilman hankkeen tukea on noin 600 €. Oppilaitosten lajikokeilupäivien omavastuuosuuteen voi hakea tukea esimerkiksi oppilas-/ylioppilaskunnalta/oppilaitokselta/kunnalta. Huom! Esimerkiksi Liikkuva opiskelu -rahaa voi käyttää näihin.

Päivän sisältö ja hinta sovitaan aina vielä erikseen oppilaitoksen yhteyshenkilön kanssa.

Hankkeeseen kuuluu myös liikuntatutorien koulutukset. Koulutuksen tarkoituksena on antaa tutoreille valmiudet ohjata yksittäisiä lajikokeiluja vaikkapa tapahtumissa tai liikuntailtapäivissä.

Siirry sivustolle parkour.fi/hankkeet

Yhteystiedot

Ulla Kiili
ulla.kiili@parkour.fi
Suomen Parkour ry
0451251723

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE