Miltä kuulostaisi parkour- tai sirkusohjaaja toteuttamassa taukoa opiskelupäivän keskelle! Innostavien ammattilaisohjaajien ideoima parkour-, sirkus- tai akrobatiatunti irrottaa takamuksen penkistä ja lataa aivoille aimoannoksen happea! 

Koulutamme myös eri alojen ohjaajia ja opettajia hyödyntämään parkouria omassa arjessaan sekä suunnittelemme parkouralueita sekä välineistöä mahdollisimman monipuolisen liikunnan mahdollistamiseksi erilaisissa ympäristöissä. 

Ohjausten hinnat alkaen 120,00 € (+alv). Lopullinen hinta määräytyy toteutuksen sisällön, keston, paikkakunnan ja osallistujamäärän mukaan. Kysy lisää: suvi.ekroos@parkourakatemia.fi

Yhteystiedot

Suvi Ekroos
suvi.ekroos@parkourakatemia.fi
0504270827

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE