PE-Center on nettisivusto, joka on suunniteltu helpottamaan liikuntaa opettavan opettajan työtä.

Verkkopalvelu on kokonaisvaltainen apu liikunnanopetukseen, josta löydät muun muassa:

  • Yli 2000 tekniikka- ja harjoitevideota.
  • Yli 100 valmista tuntisuunnitelmaa ja harjoitteita enemmän kuin jaksamme laskea.
  • Materiaalia yli 20 laji- ja liikuntakokonaisuuteen. 
  • Valmiita tehtäväkortteja muun muassa lihaskuntoharjoitteluun, palloilupisteisiin, voimistelun opetukseen sekä välituntiliikuntaan.
  • Vinkkejä ryhmiin- ja joukkueisiin jakotapoihin, loppukeskusteluihin, työrauhan ylläpitämiseen liikuntatunnilla, koulusääntöjä ja pelikäsitysasioita pallopeleihin.
  • Poikkeusolomateriaalin, joka sisältää etätehtäviä ja harjoitteita poikkeusolon lähiopetukseen.

Voit tutustua palveluumme ennen ostopäätöstä ilman mitään lisävelvoitteita. Viikon tutustumisen jälkeen palvelun käyttö katkeaa automaattisesti. Näet palvelun koko sisällön tehtäväkorttipankkia, poikkeusolomateriaalia ja palvelussa olevia työkaluja lukuunottamatta. Olemme varmoja, että ihastut palveluun! Rekisteröityminen palveluun on helppoa. Alla vielä ohjeet rekisteröitymistä varten:

Vaihe 1: Siirry osoitteeseen www.pe-center.fi.
Vaihe 2: Paina vasemmasta yläreunasta Sign in/Join -painiketta ja klikkaa avautuneen pienen ikkunan Rekisteröinti-kohdasta. 
Vaihe 3: Aseta itsellesi vapaamuotoinen käyttäjätunnus ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen paina Register-painiketta. Saat sähköpostiisi viestin, jonka kautta pääset antamaan salasanan. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan palveluun Sign in/Join -kohdasta antamalla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. 

Käyttäjämme ovat antaneet hyvää palautetta palvelusta: 
"Kiitos loistavasta palvelustanne! Olen hyödyntänyt PE-Centeriä paljon omassa liikunnanopetuksessani yläkoululaisten kanssa viime vuosina."  Anna-Elina, Kemi,  liikunnanopettaja.
“Sivustonne on tosi hyvä ja osoittautunut minulle kultaakin arvokkaammaksi. En nimittäin ole ammatiltani liikunnanopettaja, mutta opetan monien muiden oppiaineiden lisäksi liikuntaa.” Mika, Savonranta, luokanopettaja

Tässä vielä hinnastomme. Hinta määräytyy oppilasmäärän mukaan, ja kaikki oppilaitoksen liikuntaa opettavat opettajat saavat tunnukset palveluun.
www.pe-center.fi/tuote-osasto/hinnasto/koulut/
 

Yhteystiedot

Veli-Matti Tranberg
velimatti.pecenter@gmail.com

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE