Polar tarjoaa helppokäyttöisiä tuotteita ja palveluita liikunnan ja terveystiedon opetuksen ohella myös henkilöstön hyvinvoinnin tueksi.

Polar-kello tsemppaa koko koulun väkeä kohti parempaa jaksamista ja terveellisiä elämäntapoja. Kello kannustaa liikkumaan, antaa vinkkejä parempaan uneen ja palautumiseen sekä auttaa löytämään tasapainon arkeen pienillä, helpoilla muutoksilla.

Liikunnanopetuksessa voidaan käyttää H9-, H10- ja Verity Sense -sykesensoreita yhdessä Polar GoFit -iPad-sovelluksen kanssa. Livesykeseurannan toteuttaminen on helppoa ja se tuo kivan lisän opetukseen. Omaan sykkeeseen tutustuminen vie oppimisen aivan uudelle tasolle ja se motivoi oppilaita liikkumaan itselleen sopivalla intensiteetillä. Livesykeseurannassa voidaan käyttää myös kaikkia Polarin ranteesta sykkeen mittaavia tuotteita, kuten esimerkiksi koulukäyttöön suunniteltua Polar E-Unitea.

Pidempiaikaisessa seurannassa mittari on opiskelijan käytössä vähintään muutaman viikon ajan, ja silloin käyttäjä luo itselleen maksuttoman Polar Flow -tilin. Tämä mahdollistaa 24/7 mittaamisen, jolloin saadaan hyvin havainnollista dataa fyysisestä aktiivisuudesta, unesta, palautumisesta ja syketreeneistä.

Polarin tuotteita voidaan käyttää myös oppilaitoksen henkilöstön työhyvinvoinnissa. Mittari tsemppaa henkilöstöä kohti parempaa jaksamista ja terveellisiä elämäntapoja. Kello kannustaa liikkumaan, mutta tarvittaessa se ohjaa myös lepäämään. Se antaa vinkkejä parempaan uneen ja palautumiseen sekä auttaa löytämään tasapainon arkeen pienillä, helpoilla muutoksilla.

Tällä hetkellä puhutaan paljon unesta ja palautumisesta, ja Polarin tieteellisiin tutkimuksiin perustuvat mittaukset antavat luotettavaa henkilökohtaista tietoa käyttäjän tilanteesta. Polar tarjoaa myös koulutusta oppilaitoksille, jotka tuotteita hankkivat.

Yhteystiedot

Ville Uronen
ville.uronen@polar.fi
Polar Electro Finland oy
040 5134670

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE