Polar tarjoaa helppokäyttöisiä liikuntateknologisia ratkaisuja koulujen käyttöön, ja auttaa siten opettajia innostamaan oppilaita liikunnallisen elämäntavan omaksumisessa.

Aktiivisuutta voidaan mitata Polar Activen avulla, yleisin käyttötapa on sellainen, jossa sama oppilas käyttää mittaria 2–3 viikkoa, jolloin saadaan hyvä kuva kokonaisaktiivisuudesta. Mittari innostaa liikkumaan!

Sykkeenmittaus on nykyään erittäin helppoa, oppilaat tarvitsevat vain Polar H7 Bluetooth -sykelähettimet, ja syketiedot siirtyvät reaaliajassa iPadille. Omaan kuntotasoon nähden sopivalla teholla liikkuminen on tärkeä liikunnallinen perustaito. Sekä aktiivisuusmittarin että sykelähettimen tiedot siirtyvät Polargofit.com -verkkopalveluun, jossa opettaja voi koostaa niistä helposti erilaisia raportteja. Myös oppilaat pääsevät itse katsomaan omia tietojaan, ja voivat esitellä niitä myös vanhemmilleen.

Hintatiedot esitteessä, tarjouspyynnöt esimerkiksi sähköpostilla.

Yhteystiedot

Ville Uronen
ville.uronen@polar.fi
Polar Electro Finland oy
040 5134670

Hae tai valitse kategoria…

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

LIIKKUVA KOULU ON HALLITUKSEN KÄRKIHANKE

Liikkuva opiskelu -toiminta on osa Liikkuva koulu -ohjelmaa, joka on yksi Suomen hallituksen osaamisen ja koulutuksen kärkihankkeista. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved