Tue oppilaiden, opettajien ja muiden koulun työntekijöiden omatoimista liikkumista Sportyplannerin videotreeniohjelmien avulla.

Palvelussa myös taukotreenit katkaisemaan liian pitkiä istumajaksoja!

Sportyplanner on harjoitusohjelmien rakennuspalvelu. Palvelussa on yli 1200 liikettä kaikista kunto-ominaisuuksista: nopeus, voima, kestävyys, liikkuvuus. Liikunnan opettajat voivat opastaa oppilaita laatimaan itselleen henkilökohtaisen kunto-ohjelman, ja oppilailla on mahdollisuus pitää sähköistä liikuntapäiväkirjaa. Kaikista liikkeistä löytyy videot tukemaan omatoimista harjoittelua.

Sportyplannerin avulla voi antaa oppilaille kotitehtäviä ja lähettää harjoituksia helposti koko ryhmälle. Lisäksi opettajalla on mahdollisuus lisätä omaa tietoutta fyysisestä harjoittelusta kattavan liikepankin ja opetusvideoiden avulla.

Lisäksi koululle tehdään tunnus, joka sisältää kokonaisia taukotreenejä. Kuka tahansa opettaja voi laittaa tunnilla videon pyörimään – peppu ylös, energiatasoja ylös ja uutta potkua opiskeluun!

Vuosilisenssin hinta kouluille alkaen 240 € + alv.

www.sportyplanner.fi

Yhteystiedot

Jarmo Pakkala
jarmo@sportyplanner.fi
Sportyfly oy
050 3365363

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE