Tue oppilaiden, opettajien ja muiden koulun työntekijöiden omatoimista liikkumista Sportyplannerin videotreeniohjelmien avulla.

Palvelussa myös taukotreenit katkaisemaan liian pitkiä istumajaksoja!

Sportyplanner on harjoitusohjelmien rakennuspalvelu. Palvelussa on yli 1200 liikettä kaikista kunto-ominaisuuksista: nopeus, voima, kestävyys, liikkuvuus. Liikunnan opettajat voivat opastaa oppilaita laatimaan itselleen henkilökohtaisen kunto-ohjelman, ja oppilailla on mahdollisuus pitää sähköistä liikuntapäiväkirjaa. Kaikista liikkeistä löytyy videot tukemaan omatoimista harjoittelua.

Sportyplannerin avulla voi antaa oppilaille kotitehtäviä ja lähettää harjoituksia helposti koko ryhmälle. Lisäksi opettajalla on mahdollisuus lisätä omaa tietoutta fyysisestä harjoittelusta kattavan liikepankin ja opetusvideoiden avulla.

Lisäksi koululle tehdään tunnus, joka sisältää kokonaisia taukotreenejä. Kuka tahansa opettaja voi laittaa tunnilla videon pyörimään – peppu ylös, energiatasoja ylös ja uutta potkua opiskeluun!

Vuosilisenssin hinta kouluille alkaen 240 € + alv.

www.sportyplanner.fi

Yhteystiedot

Jarmo Pakkala
jarmo@sportyplanner.fi
Sportyfly oy
050 3365363

Hae tai valitse kategoria…

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

LIIKKUVA KOULU ON HALLITUKSEN KÄRKIHANKE

Liikkuva opiskelu -toiminta on osa Liikkuva koulu -ohjelmaa, joka on yksi Suomen hallituksen osaamisen ja koulutuksen kärkihankkeista. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved