Tankofutis on hauska peli, jossa yhdistyvät tiimityö, hauskanpito ja leikkimielinen kisailu sekä onnistumisen elämykset. Tankofutis on hyvänmielen joukkuepeli, jossa kaikki ovat tasavertaisia. Laji tarjoaa hyvinvointia ja liikunnan iloa – yhdessä.

Lajin selkeitä etuja on sen soveltuvuus kaikille ja mahdollisuus suurten ryhmien liikuttamiseen. Pystymme liikuttamaan lähes koko koulun lapset saman päivän aikana. 

Kyseessä on täysin siirreltävissä oleva kokonaisuus, tapahtuma voidaan rakentaa koulun liikuntasaliin tai piha-alueelle. Koulutetut ohjaajat hoitavat tapahtuman alusta loppuun asti,eikä tapahtuman järjestäminen vaadi koulun henkilökunnalta ylimääräistä panostusta. Hinta 700 € / päivä (+ alv).

Yhteystiedot

Teemu Saarinen
info@x-perience.fi
Ohjelmapalvelu X-perience Oy
+358 443020599

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE