TauotusTorstain idea on saada liikettä opiskelupäivän tai työpäivän lomassa. Opiskelijat ovat suunnitelleet, kuvanneet ja edoitoineet taukojumpan. Jumppavideo on lisätty Liikkuvan Poken youtube -kanavalle ja myös Liikkuvan Poken nettisivuille. Instagramissa on tehty kampanja, jossa on pyydetty opiskelijoita ja henkilökuntaa lisäämään omia kuvia tai videoita istumisen tauottamisesta. Teemapäivä on alkanut sillä, että jokainen aamutunnin opettaja näyttää videon opiskelijoille. Merkonomit ovat tehneet julisteita teemapäivään ja Poke:n tiedottaja on jakanut tietoa teemapäivästä eri kanavien kautta. Pedanettiin on tehty materiaalipankki erilaisista tauotustavoista kaikkien pokelaisten käyttöön.

 

 

Yhteystiedot

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE