Kuinka lisätä itsevarmuutta, vapautua rajoittavista toimintamalleista ja uskomuksista sekä johtaa mieltä kohti omaa tavoitetta? Löytää omat vahvuudet, henkiset voimavarat ja täysi potentiaali? Olla paras versio itsestä ja elää rohkeasti oman näköistä elämää?

Koulutus haluaa tarjota nuorille kriittisessä elämänvaiheessa oleville avaimet oman mielen hyödyntämiseen ja eväät parempaan henkiseen hyvinvointiin.

Tähän kaikkeen meillä on hallussamme yksi tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme! Vapauta mielesi voima! on valmennus oman mielen toiminnasta, johtamisesta ja hyödyntämisestä. Valmennus auttaa ymmärtämään syvemmin, miten oma mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Se antaa konkreettiset henkisen hyvinvoinnin välineet, jotka auttavat löytämään voimavarat, mahdollisuudet ja potentiaalin kohti omaa tavoitetta. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen.

Pyörätuolikelaaja Tuomo Himangalla on ollut omalla urallaan jaksoja, jolloin tuloksen tekemisestä tuli itseisarvo ja tekemisen ilo katosi.  Hän pyysi näihin ongelmiin apua mielen valmentaja Jenni Sofialta ja valmennuksessa hän oppi valtavasti omasta mielestä, ajatusmalleista sekä positiivisuuden voimasta. Kiitollisuus juuri tästä hetkestä, armollisuus itseä kohtaan ja myös vastoinkäymisten kohtaaminen ovat teemoja, joihin hän sai valtavasti uutta.
    
Saman tulos-orientoitumisen ja paineiden alla elävät myös monet lapset ja nuoret opiskeluissaan ja arjen toimissaan. Nyt Jenni ja Tuomo haluavat antaa yhdessä oivaltamisen kokemuksia. He toivovat, että esityksemme jälkeen kuulijat voisivat poistua  hyvällä mielellä, luottavaisena kohti tulevaa. Meissä kaikissa on jo kaikki se, mitä tarvitaan.

Minimi suositusaika koulutukselle on 3x45 min ja hinnat alk. 500 € + matkakulut. Paketti on räätälöitävissä, pyydä tarjous! 

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE