VENYY - Passiivinen venytystanko tarjoaa helpon ja tehokkaan ratkaisun oppimisympäristön liikunnallistamiseen ja istumisen tauottamiseen.

Opintojen sujuminen edellyttää opiskelukykyä. Liikkumista lisäämällä ja istumista tauottamalla edistetään opiskelijan terveyttä ja työkykyä.
​Korkeakouluopiskelijoiden päivittäinen istuminen ylittää aikuisväestön keskiarvon. Mediaaniopiskelija istuu lähes 11h päivässä, ja vain kuudesosa istuu alle kahdeksan tuntia päivässä. Liiallinen istuminen on aina terveysriski, iästä riippumatta ja vaikka liikuntasuositukset täyttyisivätkin.

​Istuminen aiheuttaa tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin muutoksia, joita VENYY pystyy tehokkaasti ennaltaehkäisemään ja kuntouttamaan. Kumarassa istuminen heikentää mm. välilevyjen aineenvaihduntaa, joka johtaa selän kipeytymiseen ja pitkällä aikavälillä rangan rappeutumiseen. VENYY parantaa kudosten nestekiertoa ja hapetusta, sekä tasaa välilevyille kohdistuvaa painetta.

Opiskelupäivän lomassa VENYYessä istumisesta kiristyneet lihakset saavat nopean, mutta tehokkaan elvytyksen. Selän hyvinvoinnin lisäksi ryhti paranee, takareisiin sekä lantioon kohdistunut paine helpottaa ja olkanivelen liikkuvuus paranee.

Rakennetaan yhdessä liikunnallisempi kouluympäristö ja aktiivisempi opiskelupäivä – kotimaisella innovaatiolla VENYY- Passiivisella venytystangolla.

Referenssi kouluja mm: Turun Yliopisto, Teatterikorkeakoulu, Turun AMK, Åbo Akademi, Turun ammatti-instituutti

Hinnat:
VENYY - Passiivinen venytystanko + liikutettava ohjematto 159€
VENYY - Passiivinen venytystanko + maahan kiinnitettävä tarramatto 169€
VENYY Seinäkiinnike 9,90€
Hinnat sisältävät alv.

Katso video täältä.

Yhteystiedot

Jeanette Lindwall
jeanette@venyy.com
Silverplus Oy / VENYY - Passiivinen venytystanko
0405307015

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE