Höntsä - silta eteenpäin! -hankkeen videokirjastostossa on ideoita liikkumisen lisäämiseksi oppitunneille.

Videoilta saa selkeät ohjeet, kuinka voi lisätä liikettä ja toiminnallisuutta opiskelupäiviin ja erilaisiin tuntisisältöihin. Harjoitteet soveltuvat itsenäisinä osina esimerkiksi virittäytymisenä tai välipalana oppitunneille tai niistä voi koostaa kokonaisuuden erilaisten oppisisältöjen ja teemojen ympärille.

Videoiden tueksi voit lukea ohjeet harjoitteisiin myös työkirjasta sekä tulostaa harjoitteisiin soveltuvaa materiaalia.

Työkirjan voit lukea Höntsä-hankkeen nettisivuilta ja materiaalit tulostaa myös hankkeen nettisivuilta.

Materiaalit ovat painokelpoisia.

Höntsä – silta eteenpäin! –hanketta toteuttivat ajalla 2/2018-2/2021 Oulussa Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön ODL Liikuntaklinikka, Koulutuskuntayhtymä OSAO / Virpiniemen liikuntaopisto ja Diakonia-ammattikorkeakoulu sekä valtakunnallisesti Metropolia Ammattikorkeakoulu, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Urheiluopisto Kisakeskus, Suomen Nuorisoseurat ry sekä Suomen NMKY:n Urheiluliitto ry. Hanketta rahoittivat Euroopan sosiaalirahasto (ESR), hankkeen toteuttajat ja Oulun kaupunki.

Yhteystiedot

Ulla-Maija Luoma
Ulla-Maija.Luoma@odl.fi
Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö sr

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE