Etelä-Kymenlaakson ammattiopistossa Kotkassa ja Haminassa on useamman lukuvuoden ajan toteutettu opiskelijoille suunnattua, maksutonta, yksilöllistä liikunnanohjausta. Palvelun pariin ovat saaneet hakeutua kaikki kiinnostuneet ja palvelu on ollut myös väylä suorittaa liikunnan opintoja yksilöllisemmin, jos sopeutuminen isoon ryhmään ja/tai suunnitelman mukaiseen toimintaan on vaikeaa. Personal trainer on meillä kysytty ja erittäin suosittu! Lukuvuonna 2018-2019 on kokeiltu myös samalla ajatuksella toimivaa pienryhmätoimintaa ( "Kesäkuntoon 2019-ryhmä"), jossa lisäksi huomioitu siis vertaistuen merkitys yhteisessä harjoittelussa. Porukka on ollut ihan mahtava!

Yhteystiedot

Tiina Keinänen
tiina.keinanen@ekami.fi
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE