Liikkuva opiskelu -ohjelma toteuttaa syksyllä 2020 Instagram-takeoverin. Oppilaitokset saavat päivittää viikon ajan Liikkuva opiskelu -ohjelman Instagram-tilille omaa toimintaansa. Sisällöissä voivat näkyä esimerkiksi teemapäivät, erilaiset tempaukset, istumisen tauottaminen, toiminnalliset opetusmenetelmät... Mitä vain, mikä kuuluu oppilaitoksen Liikkuva opiskelu -toimintaan. 

Instagram-takeoverin avulla on tarkoitus tuoda esille oppilaitosten monipuolista Liikkuva opiskelu -toimintaa ja tarjota ideoita toiminnan toteutukseen muissa oppilaitoksissa. 

Sisällöntuotantoon voivat osallistua oppilaitoksen Liikkuva opiskelu -koordinaattori, liikunta- ja hyvinvointitutorit, opiskelijakunnan hallituksen jäsenet tai muut halukkaat opiskelijat.   

Ohjenuorat: 

  • Positiivista ja innostavaa IG-sisältöä oppilaitoksen Liikkuva opiskelu -toiminnasta.  
  • Sisältönä voivat olla esimerkiksi teemapäivät, tempaukset, istumisen vähentäminen oppitunneilla, toiminnalliset opetusmenetelmät, taukojumpat, olosuhteet ja välineet, aktiiviset opiskelumatkat ja yhteistyö. 

 

Ilmoittautuminen on nyt auki. Tilinvaltaukseen voi lähteä mukaan valitsemalla oppilaitokselle sopiva päivitysviikko täältä 

Yhteyshenkilö saa tarkemmat toimintaohjeet ja lisätiedot lähempänä päivitysviikkoa. 

Ota seurantaan Instagramissa @liikkuvaopiskelu

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE