Julkaisu

Liikkuva opiskelu -ohjelman, Liikunnan aluejärjestöjen, SmartMoves -hankkeen ja Saku ry:n yhteisesite tukipalveluista oppilaitoksille. 

Tutkimustiivistelmät

Tuloksia ammattiin opiskelevien nuorten liikkumisesta, ajatuksista liikkumisen lisäämisestä ja ennusteita fyysisestä työkyvystä.

Tutkimustiivistelmät

Tuloksia lukiolaisten fyysisestä aktiivisuudesta ja ajatuksia liikkumisen lisäämisestä.

Julkaisu

A2-kokoisessa piirrosjulisteessa kuvataan Liikkuva opiskelu -toimintaa ja opiskelijoiden osallisuutta toiminnan järjestämisessä. Julisteen on tehnyt Tussitaikureiden piirtäjä Joonas Lehtimäki.

Julkaisu

Graafisesta ohjeistuksesta löydät ohjeet logon käyttöön sekä typografian ja värimaailman.

Julkaisu

Nelisivuinen perusesite Liikkuva opiskelu -toiminnasta. Voit tilata esitettä paperisena sähköpostitse osoitteesta tilaukset (a) likes.fi. Materiaali on maksuton, mutta tilaajilta peritään toimituskulut (6 € tai 11 € tilauksen koosta riippuen).

Liikkuva opiskelu -nimen ja logon käyttämiseen tulee aina olla lupa. Oppilaitokset ja kunnat voivat käyttää Liikkuva opiskelu -logoa vapaasti omasta Liikkuva opiskelu -toiminnastaan viestiessään esimerkiksi verkkosivuilla ja materiaaleissa.

LIIKKUVA KOULU ON HALLITUKSEN KÄRKIHANKE

Liikkuva opiskelu -toiminta on osa Liikkuva koulu -ohjelmaa, joka on yksi Suomen hallituksen osaamisen ja koulutuksen kärkihankkeista. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved