Lapinlahden Lukio ja Kuvataidelukiossa Liikkuva koulu -hankkeella kehitetään lukioympäristöä aktiivisuuteen ja toiminnalllisuuteen kannustavaksi. Opiskelijoiden terveyttä ja kouluviihtyvyyttä edistetään parantamalla opetusympäristöä ja opiskeluolosuhteita entistä monipuolisemmaksi sekä järjestämällä yhteisiä aktiviteettejä. Lukiomme oppilaat ovat keskeisessä roolissa matkalla kohti toiminnallisempaa ja yhteisöllisempää lukiota. Oppilaat ovat saaneet kertoa mielipiteensä koulun kehittämiseksi jo hakemusvaiheessa ja mielipiteitä kuunnellaan pitkin matkaa. Oppilaista on myös kasattu kokoon ryhmä liikuntatutoreita, jotka toiminnallaan tuovat aktiviteettejä ja toiminnallisuutta koulumme arkeen.

Maakunta: 
Pohjois-Savo
Paikkakunta: 
Lapinlahti

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE