Hankkeessa varustellaan liikkumiseen aktivoivia ja hyvinvointia tukevia luokkatiloja sekä välituntien viettoaluetta oppilaitoksen sisällä ja piha-aluetta hyödyntäen. Lisäksi järjestämme koulutusta opiskelijoista valittaville liikuntatutoreille, jotka vastaavat liikunnallisten tuokioiden järjestämisestä lukuvuoden aikana. Lukiossamme järjestetään kaksi liikunnallista teemapäivää, jossa voi tutustua ja kokeilla erilaisia paikallisia liikunta-aktiviteetteja. Toiminnallisien aktviiteettien käyttöä lisätään kaikkien oppiaineiden oppitunneilla.

Maakunta: 
Pohjois-Savo
Paikkakunta: 
Leppävirta

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE