Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari 25.-26.4.2023, Lahti, Sibeliustalo

Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteinen Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari järjestetään 25.–26.4.2023!

Kenet haluaisit puhujaksi seminaariin? Mistä teemasta haluaisit työpajan? Nyt voit vaikuttaa ohjelmasisältöön täällä.

Ilmoittautuminen seminaariin alkaa alkuvuodesta 2023.

 

Liikkuva opiskelu -webinaari keväällä 2022

Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi – tuloksista tekoihin! -webinaari 

maanantaina 14.3.2022 klo 14.00–15.30 Teams

 

Liikkuva opiskelu -webinaarit syksyllä 2021

Liikkuva opiskelu -ohjelma järjestää syksyllä 2021 kaksi webinaaria. Toinen on suunnattu niin toisen asteen oppilaitoksille kuin korkeakouluille ja toinen vain korkeakouluille. Molempiin webinaareihin on oma ilmoittautuminen. Voit myös tilata tallenteen, jos webinaarin ajankohta ei sovi sinulle.

Tarkempaa tietoa sisällöistä löytyy webinaarisivulta

Liikkuva opiskelu -webinaarit keväällä 2021

Liikkuva opiskelu -ohjelma järjesti keväällä 2021 webinaareja. Linkit webinaarien tallenteisiin löydät webinaarisivulta.

Alueelliset seminaarit

Liikunnan aluejärjestöt ja Aluehallintovirastot järjestävät alueellisia Liikkuva opiskelu -tilaisuuksia ja koulutuksia. Kokoamme tiedon syksyn alueellisista Liikkuva opiskelu -tilaisuuksista tälle sivulle.

Voit seurata tilannetta myös AVIn tapahtumakalenterista ja Liikunnan aluejärjestöjen verkkosivuilta.

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE