Liikkuva ja oppiva yhteisö -virtuaalitapahtuma 30.9.2021

Huippupuhujia, inspiraatiota ja aivojen herättelyä. Kaikkea tätä on luvassa, kun Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari singahtaa virtuaaliseksi.

Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteinen virtuaalitapahtuma järjestetään torstaina 30.9.2021 klo 12–15.

Maksuttoman tapahtuman kantavina teemoina ovat yhteisöllinen toimintakulttuuri, lasten ja nuorten hyvinvointi sekä liikunta, aivot ja oppiminen. Tapahtumassa kerätään myös hyviä eväitä lasten ja nuorten reppuun. Puhumassa ovat muun muassa luokanopettaja ja Duudsoneista tuttu HP Parviainen, aivotutkija ja psykologi Katri Saarikivi sekä kasvatustieteiden professori Maija Lanas.

Katso ohjelma ajankohtaista-osion uutisista.

Voit ilmoittautua mukaan oheisesta Lyyti-linkistä. Linkki itse tapahtumaan lähetetään edeltävänä päivänä.

Liity myös Facebookin LJOY-tapahtumaan.

Liikkuva opiskelu -webinaarit syksyllä 2021

Liikkuva opiskelu -ohjelma järjestää syksyllä 2021 kaksi webinaaria. Toinen on suunnattu niin toisen asteen oppilaitoksille kuin korkeakouluille ja toinen vain korkeakouluille. Molempiin webinaareihin on oma ilmoittautuminen. Voit myös tilata tallenteen, jos webinaarin ajankohta ei sovi sinulle.

Tarkempaa tietoa sisällöistä löytyy webinaarisivulta

Liikkuva opiskelu -webinaarit keväällä 2021

Liikkuva opiskelu -ohjelma järjesti keväällä 2021 webinaareja. Linkit webinaarien tallenteisiin löydät webinaarisivulta.

Alueelliset seminaarit

Liikunnan aluejärjestöt ja Aluehallintovirastot järjestävät alueellisia Liikkuva opiskelu -tilaisuuksia ja koulutuksia. Kokoamme tiedon syksyn alueellisista Liikkuva opiskelu -tilaisuuksista tälle sivulle.

Voit seurata tilannetta myös AVIn tapahtumakalenterista ja Liikunnan aluejärjestöjen verkkosivuilta.

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE