BREAK PRO on Suomessa kehitetty taukoliikuntasovellus, joka aktivoi liikkeelle virkistävien ja tehokkaiden taukoliikuntavideoiden avulla. Sovelluksesta löytyy yli 200 liikkeen verran muun muassa nuorille suunnattuja harjoituksia, pilatesharjoituksia sekä harjoituksia äänenhuoltoon ja rentoutumiseen. Harjoituksissa on vaihtoehtoja seisten tai istuen tehtäviksi.

Smart Moves tarjoaa BREAK PRO -sovelluksen maksutta toisen asteen oppilaitosten käyttöön.

Yhteyshenkilön tulee ilmoittaa edustamansa oppilaitoksen nimi, käytössä olevat opiskelijoiden ja työntekijöiden sähköpostipäätteet ja omat yhteystiedot Onnille sähköpostitse onni.hamalainen(a)ukkinstituutti.fi.

Lue lisää BREAK PRO:n käytön aloittamiseksi Smart Movesin sivuilta.

Smart Moves edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja aktiivista toimintakulttuuria lukioissa ja ammattioppilaitoksissa. Katso vinkit ja voi hyvin!

Yhteystiedot

Onni Hämäläinen
onni.hamalainen@ukkinstituutti.fi
Smart Moves
050 352 9900

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE