Liikkuva opiskelu -ohjelma järjestää keväällä 2021 webinaarisarjan. Webinaareissa annetaan tukea ja ideoita toiminnan organisointiin oppilaitoksissa. Jokaiseen webinaariin on oma ilmoittautuminen. Voit myös tilata tallenteen, jos webinaarin ajankohta ei sovi sinulle.

1.    Miksi lisätä liikettä opiskelupäiviin? – torstaina 18.2. klo 14.00–15.00

Oppilaitosesimerkit kuullaan Vuoden Liikkuva opiskelu 2020 -oppilaitoksina palkituilta Muuramen lukiolta ja Valkeakosken ammattiopisto VAAOlta.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

2. Henkilökunnan hyvinvointi – maanantaina 15.3. klo 14.00–15.00

Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteinen webinaari, jonka teemana on henkilökunnan hyvinvointi. Miten henkilökunnan hyvinvointia voidaan edistää. Aiheesta puhumassa muun muassa Liikkuva aikuinen -ohjelman kehittämispäällikkö Miia Malvela.

Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

3. Liikunta, jaksaminen ja mielen hyvinvointi – torstaina 22.4. klo 14.00–15.00

Lisätietoja webinaarista myöhemmin. 

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVAT-OHJELMIA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä. Kokonaisuuteen kuuluvat Liikkuva perhe, Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja-ohjelmat.

Liikkuva opiskelu -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE