Suunnittelemme ja toteutamme liikunnallisia ja muuntojoustavia oppimisympäristöjä, ideoimme toiminnallista oppimista ja tarjoamme välineistöä välituntiliikuntaan sekä liikuntatunneille.

Sivulta Lekolar liikuttaa löydät ideoita, vinkkejä ja tarvikkeita toiminnalliseen oppimiseen sekä kalusteita ja sisustustuotteita muuntojoustavan ja liikunnallisen oppimisympäristön luomiseen. Meiltä saat asiantuntija-apua suunnittelusta alkaen ja olemme myös koonneet valmiiksi erilaisia tuotepaketteja Liikkuville kouluille. Välkkäpaketeilla on helppo pyörittää välituntilainaamoa ja WAU!-paketin tuotosta osa menee WAU ry:n toiminnan tukemiseen. Valikoimastamme löytyy urheiluvälineitä niin pienille harrastajille kuin aktiiviurheilijoillekin. Osoitteesta www.lekolar.fi löydät tarvikkeista kalusteisiin kaiken mitä Liikkuva koulu tarvitsee.

Yhteystiedot

Shady El Tokhy
Lekolar
044 2220184
lekolar.fi

Hae tai valitse kategoria…

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

LIIKKUVA KOULU ON HALLITUKSEN KÄRKIHANKE

Liikkuva opiskelu -toiminta on osa Liikkuva koulu -ohjelmaa, joka on yksi Suomen hallituksen osaamisen ja koulutuksen kärkihankkeista. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved