Nykytilan arviointi oppilaitoksille -työkalu auttaa valitsemaan oikeat kehittämiskohteet. Työkalun avulla arvioidaan, mikä on Liikkuva opiskelu -toiminnan nykytilanne oppilaitoksessanne. Saatte visuaalisen koosteen vastauksistanne, ja voitte seurata kehittymistänne käyttämällä työkalua esimerkiksi lukuvuosittain.

Näin se toimii
• Työkalu on maksuton rekisteröityneille oppilaitoksille. Jos ette ole vielä rekisteröityneet, tehkää se rekisteröitymislomakkeella. Voitte tarkistaa kouluhakemistosta oletteko jo rekisteröityneet.
• Nykytilan arviointi suositellaan tehtäväksi ryhmätyönä.
• Tallentakaa oppilaitoksenne vastaukset sähköiselle lomakkeelle.
• Voitte hyödyntää keskusteluissa pdf-lomaketta, mutta arviointi tallennetaan aina sähköiseen kyselylomakkeeseen.
• Saatte kahden kuukauden kuluessa visuaalisen yhteenvedon tuloksistanne.
• Nykytilan arviointia ei kannata jättää lähtötilanteen arvioinniksi. Kun arvioinnin täyttää vaikkapa kerran vuodessa, pystyy seuraamaan toiminnan kehitystä

Tulokset visuaalisesta tietokannasta

Oppilaitos saa yhteenvedon arviointinsa tuloksista sähköpostitse.

Katso kooste oppilaitosten tilanteesta visuaalisesta tietokannasta Virvelistä. Yksittäisen oppilaitoksen tuloksia ei julkaista Virvelissä.

Visuaalisesta tietokannasta voi selata tuloksia eri osa-alueista. Tietokannasta voi myös napata valmiita infograafeja viestintään.

Virveli on rakennettu Microsoft Power BI -alustalle. Tietokantaa päivitetään noin kerran kuussa. Tietokannassa käytetään kunkin oppilaitoksen uusinta vastausta.

Virveli-tietokantaan (huom. käytä selaamiseen Firefoxia tai Chromea. Internet Explorerin kanssa on ollut tilapäisiä ongelmia)

LIIKKUVA KOULU ON HALLITUKSEN KÄRKIHANKE

Liikkuva opiskelu -toiminta on osa Liikkuva koulu -ohjelmaa, joka on yksi Suomen hallituksen osaamisen ja koulutuksen kärkihankkeista. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved